Bestyrelse

Image: 

På billedet fra venstre: Christine Brænder Almstrup, Anine Engholm Jeppesen, Dorte Lind Damkjær, Jesper Lund Sørensen og Anja Sjørslev Christensen.

Christine Brænder Almstrup, formand

Gymnasielærer gennem 14 år, heraf 11 år på Roskilde Gymnasium, hvor jeg underviser i bioteknologi, biologi og kemi, samt er projektleder i science og talent. Derudover har jeg været skriftlig censor i bioteknologi og tilsynsførende i biologi, kemi og bioteknologi. 

Mårten Flø Jørgensen, næstformand

Gymnasielærer på Bagsværd Kostskole og Gymnasium igennem de sidste 12 år, hvor jeg underviser i bioteknologi på vores 5 årige talentspor, vores almindelige biotekhold og er skolens talentvejleder. 

Anja Sjørslev Christensen, kasserer

Gymnasielærer på Midtsjællands Gymnasium (MSG) i Ringsted og Haslev siden 2015, hvor jeg underviser i bioteknologi, biologi og kemi. Jeg startede med at undervise på HTX tilbage i 2009 i bl.a. teknikfaget Proces, levnedsmiddel og sundhed. Jeg er uddannet Cand. scient i Biokemi og Molekylærbiologi fra Syddansk Universitet i Odense.

Jesper Lund Sørensen, bestyrelsesmedlem

Gymnasielærer på Haderslev Katedralskole. Uddannet Cand med. vet. fra den Kgl. Veterinær og landbohøjskole i 1997. Har arbejdet som dyrlæge i 16 år, men tog i 2014 springet til gymnasielærer. Har siden suppleret med og afsluttet kurser i Biologi og kemi på SDU.

Dorte Lind Damkjær, bestyrelsesmedlem

Jeg er uddannet Cand. Scient i kemi og cellebiologi fra Odense Universitet, hvor jeg dimitterede i 1995. Jeg har undervist på htx i Esbjerg fra august 1996-januar 2001, hvorefter jeg fik mit nuværende job som underviser på Vejle Tekniske Gymnasium. Jeg underviser i fagene kemi, biologi, bioteknologi og PLS. Udover undervisning er jeg TR og har ansvaret for projekt forskerspirer på min skole.

Mads Ole Lind, bestyrelsesmedlem