Invitation til fokusgruppeinterview om Forskerzoneartikler til gymnasiet

BiD har fået følgende henvendelse, der måske kunne være noget for dig:

Sammen med videnskab.dk og 5 forskere fra PharmaSchool har jeg lavet en artikelserie om farmaceutisk forskning, som skal kunne bruges i undervisningen i gymnasiet i fagene biologi, kemi og bioteknologi, MEN jeg har brug for at høre jeres mening og faglige vurdering af det færdige resultat!

Fokusgruppeinterviewet skal både bruges som en del af mit speciale i farmaci ved Københavns Universitet og gøre videnskab.dk klogere på, hvordan man bedst formidler til jer og jeres elever.

Der vil blive afholdt to fokusgruppeinterview: et den 30. og et den 31. oktober begge dage fra 15:30-17:00. Afholdelsesstedet er PharmaSchool: Universitetsparken 2, 2100 København Ø.

Jeg står for afholdelsen af interviewet, men min specialevejleder vil også være til stede. Fokusgrupperne vil bestå af 5-6 deltagere.

Er du interesseret i at deltage, kan du kontakte mig på mail: majamarie.pedersen@gmail.com eller telefon: 27 24 89 94. Kontakt mig også gerne, hvis du ønsker at deltage men er forhindret på de afsatte dage eller har spørgsmål.